02 december 2020

Drive Thru Event - 5 december

Kom op zaterdag 5 december langs bij de Drive Thru en neem jouw verkoopdocumentatie in ontvangst!

Drive Thru Event - 5 december

DRIVE THRU EVENT

Om de Pre-sale te vieren organiseren wij een Drive Thru Event op zaterdag 5 december tussen 11.00 - 13.00 uur in Esse Zoom. Tijdens het Drive Thru evenement neem je het Pre-sale pakket in ontvangst, gewoon vanuit je auto op 1,5 meter afstand! We hebben dit informatiepakket met zorg samengesteld om je te helpen bij de belangrijke keuze voor één van de woningen van Triomf. Het pakket bestaat uit een verkoopbrochure, V.O.N. prijslijst, aankooptraject en een algemene veelgestelde vragenlijst. Vanaf dinsdag 8 december kun je dit Pre-sale pakket ook downloaden op de website.

PLAN JE ROUTE

Ga naar route

SPELREGELS

Vanwege de huidige maatregelen en de doorstroming in de wijk kunnen we je vragen helaas niet fysiek beantwoorden. Hiervoor hebben we een chatfunctie opengesteld waar je terecht kunt met al je vragen. Geen auto? Je kunt uiteraard ook wandelend of fietsend door de Drive Thru. Tijdens het evenement worden foto's gemaakt. Wij zorgen ervoor dat je niet herkenbaar in beeld komt.

Zit je met mensen in de auto uit een ander huishouden? Dan mogen er maximaal 4 personen in de auto zitten. Dit maximum geldt niet als je met gezinsleden uit eigen huishouden in de auto zit. Wij willen je vragen om een mondkapje te dragen als je met mensen in de auto zit uit een ander huishouden. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen.