22 december 2020

Ontwikkelaar aan het woord

Elke dag werkt er een gepassioneerd team aan de ontwikkeling van de woningen van Triomf. En wij geven dit team graag een gezicht. We vroegen onze ontwikkelaar Miranda Neelis over haar werk voor Triomf. Miranda werkt bij Stevast Baas & Groen en ontwikkelt Triomf namens Dura Vermeer.

Ontwikkelaar aan het woord

Miranda, kun je ons vertellen wat de werkzaamheden als ontwikkelaar precies inhouden?

Ja natuurlijk! Als ontwikkelaar begint de verantwoordelijkheid al in de conceptfase. Het proces start met het ontwikkelen van een gewenste verkaveling met woonproducten. Hierbij houden wij altijd rekening met de toekomstige bewoners en de kwaliteit van het plan. Vervolgens werkt de architect het plan uit op tekening en worden er afspraken gemaakt met diverse partijen voor de bouw. Vervolgens belanden we in de verkoopfase en bedenken we een naam, boodschap en een look & feel voor het project. Dit doe ik als ontwikkelaar met een team van verkoop- en communicatiespecialisten. Als ontwikkelaar coördineer je dus eigenlijk alle werkzaamheden, zodat de woningen verkocht en gebouwd kunnen worden. 

Het project Triomf heeft een bijzondere naam, hoe zijn jullie op deze naam gekomen?

Triomf is voor Dura Vermeer de laatste fase van Esse Zoom. Na het ontwikkelen van 5 succesvolle fasen is Triomf een echte "overwinning". Dat is waar Triomf voor staat: wonen met trots!

Het project Triomf heeft een bijzondere naam, hoe zijn jullie op deze naam gekomen?

Wat maakt Triomf voor jou een bijzonder project?

Na een aantal mooie en succesvolle ontwikkelfases is Triomf een bijzonder mooie afsluiting van Esse Zoom. Triomf biedt een divers woningaanbod met rijwoningen van verschillende beukmaten, herenhuizen, tweekappers en vrijstaande woningen. Esse Zoom is dé nieuwbouwwijk waar je ruim, ontspannen en landelijk kan wonen aan de rand van Rotterdam.

Op welke manier zijn de woningen in Triomf toekomstbestendig?

De woningen in Triomf zijn gasloos en energieneutraal. In plaats van gebruik te maken van gas, wordt er gebruik gemaakt van een bodemwarmtepomp die warmte en koude uit de bodem onttrekt. De bodemwarmtepomp zorgt ervoor dat de vloerverwarming en -koeling door heel het huis op de juiste temperatuur wordt gebracht. Dit uitgekiende klimaatsysteem maakt de woningen in Triomf toekomstbestendig.