AANKOOPPROCES

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning doorloop je een aantal stappen. We zetten deze stappen graag nog even voor je op een rij.

AANKOOPPROCES

Het verkoopproces van Triomf Esse Zoom is begonnen met een Pre-sale. In deze periode konden we al veel informatie delen, echter waren nog niet alle contractstukken gereed. Inmiddels zijn alle contractstukken gereed en is het project sinds 14 januari 2021 in verkoop met de woningen die nog niet gereserveerd zijn. Bekijk hieronder het volledige aankoopproces.

AANKOOPPROCES

DOWNLOAD HIER HET VOLLEDIGE AANKOOPPROCES

file icon
Aankoopproces
Download

DE PLANNING

Selecteer een fasering voor meer informatie over Triomf.

01

WOONWENSEN

Je kunt je woonwensen invullen in je account. De woonwensen nemen we mee in de verdere ontwikkeling van het project.
02

SNEAK PREVIEW

Beschikbaar

In deze fase laten we een sneak preview van het ontwerp zien. Je kunt je woonwensen invullen in je account.
03

WONINGAANBOD

Nu beschikbaar

In deze fase is het woningaanbod beschikbaar met indicatieve prijzen per woning. Zo krijg je een beter beeld van de woningen. Het is ook mogelijk om in het account jouw woningvoorkeur door te geven.
04

KRIJG VOORRANG

Sinds 8 december 2020

Nog niet alle contractstukken zijn gereed, maar als je geïnteresseerd bent in een woning in Triomf, geven we je de mogelijkheid om voorrang te krijgen of zelfs om een woning te reserveren. Inschrijven voor de Pre-sale kan in de accountomgeving door aan te melden.
05

IN VERKOOP

Sinds 14 januari 2021

Huidige fase

Alle contractstukken zijn gereed en het project Triomf is in verkoop. Het is mogelijk om een koop- en aannemingsovereenkomst te sluiten met Dura Vermeer.
06

KOPERSKEUZES

Na aankoop

Na de aankoop maak je van het huis jouw thuis. Kies je droomkeuken, badkamer en toilet én optioneel wand- en vloerafwerking bij onze showroom 'THUIS' bij Dura Vermeer. Het is ook mogelijk om indelingsopties, uitbouwen en dakkapellen te kiezen.
07

START BOUW

Verwachting: eind Q2 2021

De keuzes zijn gemaakt, de grond is geleverd en het werk is voorbereid: de bouw kan beginnen! In deze periode houden we je uiteraard op de hoogte van de bouw en kun je langskomen op de geplande kijkmiddagen.
08

OPLEVERING

Verwachting: begin Q3 2022

De bouw komt op z'n eind: de woning wordt opgeleverd. Wij wensen je veel geluk in jouw droomwoning in Esse Zoom!

MELD JE AAN

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Triomf? Meld je aan.

Aanmelden